Yhteystiedot

GTSoft Oy
Keltasirkuntie 8 B
02660 Espoo

tel: +358 (0) 50 5250836

myynti(at)gtsoft.fi
tuki(at)gtsoft.fi

Uutiset

7.1.2018Paikkatietoon perustuva mobiiliratkaisu HSY:lleLue lisää »21.10.2016Quality Control with a Dynamic Mobile SolutionLue lisää »13.10.2016CASE: Valmet AutomotiveLue lisää »

Seuraa meitä Facessa

MobileIron

MobileIron on jo vuosia rankattu innovatiivisimmaksi mobiililaitteiden tietoturvaratkaisuksi Gartner Groupin toimesta eikä syyttä! Useissa yrityksissä mobiililaitteiden tietoturva on ongelma, jota on yritetty pitkään ratkaista. Usein ratkaisu on turvautua vain yhteen monesti monimutkaiseen alustaan tai laitemerkkiin joka ei ole käytettävyyden ja joustavuuden kannalta paras ratkaisu. Muista (esim Citrix, VMware) poiketen MobileIron on huomattavan helppo ja nopea ottaa käyttöön ja myös skaalata tarpeiden muuttuessa. MobileIronilla työkäytön Android-, iOS- ja Windows mobiililaitteet saadaan sujuvasti huippuluokan hallinnan piiriin varmistaen yrityksen tietoturvan niiden osalta. MobileIron skaalautuu joustavasti 50 käyttäjästä kymmeniin tuhansiin – alustaksi tarvitaan tällöin ainoastaan 2 pienehköä virtuaalipalvelinta sekä tarvittava määrä MobileIron lisenssejä – muuta “piiloinfraa/lisenssejä” ei tarvita ja käyttäjähallinnan osalta tarvittavat määritykset tehdään suoraan AD:hen.  Vaihtoehtoisesti MobileIronin saa myös SaaS -palveluna.

Kysy myös edullisia opetuskäyttöön tarkoitettuja EDU -lisenssejämme !

MobileIron on myös suosittu julkishallinnossa em. syistä sekä poikkeuksellisen edullisen hinnoittelun johdosta. Linkki esittelyyn: https://www.youtube.com/watch?v=z4qSMqRSsbk&list=UUwoBm2D8daoHrFpnI0rUcEQ&index=2

mobileiron_kuva.jpg